27-08-09

ABBA-vanhool!

Nieuwe 'reisversie' van Mamma Mia

Één van de grootste musicalhits aller tijden is Mamma Mia. De voorstelling is inmiddels in meer dan 190 grote steden over de hele wereld in premiere gegaan en is al door meer dan 40 miljoen mensen gezien.  In Nederland is er vanaf 14 september een nieuwe 'reisversie'.


Foto's boven en onder: De 'Mamma Mia touringcar', van Kras Touringcars

Deze versie van Mamma Mia! is de eerste reizende soort die er is. Tot nu toe is de productie alleen maar in een vast theater te zien geweest, of in grote arena’s, iets waar producent Erwin van Lambaart zeer trots op is. “Nu kan de musical eindelijk eens naar het publiek toe komen!”

Ook een groot verschil met de vorige versie is dat bij deze versie van Mamma Mia! de orkestbak ontbreekt. Het doel is namelijk om het publiek zo dicht mogelijk op de personages te neer te zetten.

Er is uiteraard wel een live orkest, wat ook zeker mee op reis gaat, ze zullen zeker te zien zijn maar het is de bedoeling dat op deze manier het publiek de personages van zo dicht bij mogelijk meemaakt.

Deze versie zal in elk geval anders zijn dan de vorige versie die in Nederland te zien is geweest in 2003 t/m 2006, dit niet alleen door de vernieuwde cast maar het wordt een nieuwe ontdekkingstocht!

De première van Mamma Mia! is op 14 september in Koninklijk Theater Carré Amsterdam, de voorstelling is daarna te zien in de 15 grote theaters in Nederland. Meer info en speellijst: www.musicals

23:09 Gepost door vanhoolke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.