22-05-09

gestolen

Busbedrijf ziet gestolen eigen bus rijden.

VINCENZA (I): Busdieven hebben in het Italiaanse Vincenza een Mercedes-Benz touringcar gestolen van Komet-Reisen aus Pinkafeld in Oostenrijk. Nadat de chauffeur zijn baas op de hoogte had gebracht ging deze meteen op weg met een personenauto en ruilbus richting de plaats van het misdrijf.  "We zijn meteen met een andere touringcar en een auto richting Vincenze gereden, daarbij zijn we tegen 06:00 uur onze eigen bus tegemoet gekomen, nog in de originele kleuren en bestickering !  We zagen de chauffeur.  Hij droeg een rood jack en een bril", zegt Martin Horvarth, bedrijfsleider van Komet-Reisen.

Horvarth draaide vervolgens zijn personenauto en zette daarop direct de achtervolging in tegengestelde richting in, de bus achterna.

"Ik reed de touringcar achterna en bracht ondertussen de Italiaanse politie op de hoogte.   De politie nam de tip niet aan maar zei dat ik eerst naar een politiepost moest komen om aangifte te doen en alles schriftelijk te bevestigen.   Daarmee is de bus toen ontkomen........

14:08 Gepost door vanhoolke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.