20-11-08

de lijn botst

Drie gewonden bij botsing twee bussen in Oosterzele

Bij een botsing tussen twee bussen van de openbare vervoersmaatschappij De Lijn in Oosterzele zijn drie mensen gewond geraakt. De bussen reden frontaal op elkaar in en raakten zwaar beschadigd. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk, maar het ongeval gebeurde aan een wegversmalling.

Zes reizigers
Op de bussen zaten zes reizigers. Drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht, onder wie een buschauffeur die glasscherven in het gezicht kreeg.

De voertuigen raakten zwaar beschadigd, meldt De Lijn Oost-Vlaanderen. Een bus kwam in een sloot terecht, de andere bus kwam tot stilstand vlak voor de gevel van een huis. (belga/eb)

18/11/08 19u53
OnbeslistToch altijd de moeite om de lezersreakties op dit soort artikels te lezen in "het laatste nieuws",lol!

STEVEN DE REGGE, DESTELBERGEN

dat"de lijn" chauffeurs aggresieve en zeer onhoffelijke chauffeurs zijn,weet iedereen wel.Als ze nu al elkaar van de baan rijden, bewijst dit maar met welke verantwoordelijkheidszin die mensen dagelijks duizenden naar school of werk brengen. . Sommige onder hen worden beter eens aan een geestescontrole en aan bijkomende examens onderworpen.

23:47 Gepost door vanhoolke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste, heb je ooit al zelf met een bus gereden? Wat heeft het in godsnaam met jouw flauwe opmerking te maken dat twee voertuigen botsen? Dagelijks gebeuren er aanrijdingen maar er is geen haan die er naar kraait, kom eerst uit de pampers vooraleer je zo een onzin gaat verkopen, het had allemaal veel erger kunnen zijn hé pipo, nog niet aan gedacht zeker? Als je zo denkt over chauffeurs dan ben je wellicht iemand die altijd commentaar op een ander heeft maar nog niet eens zelf in de spiegel gekeken heeft. Respect nooit geleerd? zo een ongeval daar vraag je toch niet om, nog niet veel tegenslag gehad in het leven zeker. Hopelijk voor jou dat je die lompe chauffeurs en onvriendelijke mensen volgens jouw woorden, nog kunt nodighebben zodat je zelf niks kan voorhebben met de auto hé. Waarom neem je dan de bus als je zo anti bent?

Gepost door: K.Hautekeete | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.